HISTORIA

 

Natursalva startades som ett småskaligt familjeföretag av Richard Andersson och hans fru år 1985. Allt började helt enkelt med att fru Andersson var intresserad av blommor som hon sålde på torget. Hon såg möjligheten att utöka försäljningen och Natursalvas recept hade funnits i familjen länge, så paret började producera salvan sjävla hemma på deras gård. Richard och hans fru var mycket bekanta med de positiva effektera av ingredienser som till exempel bivax, och beslöt sig därmed för att börja göra salvor av ingredienserna som skulle vara fokuserade på ekologiska och naturliga råvaror som är milda mot huden och inte innehåller överflödiga ingredienser. Varumärket tog sedan fart ordentligt när salvan började användas av diverse fotvårdsskolor. Natursalva har än idag fortfarande samma recept som när allt startade 1985. Richard Andersson och hans frus enorma passion för växtriket, blommor och bin gjorde allting möjligt.

 

Växtriket har inspirerat Natursalva och i naturens eget skafferi har vi funnit ingredienserna till Natursalvan. Torr och ömtålig hud blir underbart mjuk och smidig igen med en kombination av naturens allra finaste mjukgörare och fuktighetsbevarare. Bivax mjukar upp och vårdar torr och sprucken hud, E-vitaminrik vetegroddsolja överröser huden med fukt och näring, mandelolja mjukgör, rengör milt och bibehåller hudens fuktbalans. Solrosolja skyddar och lugnar, och olivolja lenar och ger lyster. Natursalva använder ingenting annat än helt naturliga ingredienser och därför passar den alla hudtyper, även de mest känsliga. Vi garanterar att den är helt fri från kemiska tillsatser, som färgämnen, konserveringsmedel och parfym.

 

Använd Natursalvan för att smörja nariga händer, ömtåliga bebisrumpor, frostbitna kinder, spruckna läppar, solsvedda näsor, och ömma nagelband. Massera in torra ben och armbågar, behandla torrspruckna fötter. Natursalvan vårdar och mjukar upp de allra flesta typer av torrhudsproblem.