PRODUKTER

 

 

Natursalva Solros

Pris: 59kr.

 

En mjukgörande salva med ekologisk solrosolja för torr och ömtålig hud. Innehåller naturliga ingredienser samt vårdande E-vitaminrik vetegroddsolja. Natursalva solros är utmärkt för allergiker och personer med hudproblem. Solrosolja tillsammans med bivax, vetegroddsolja och mandelolja skyddar och lenar den allra känsligaste hud. Solrosolja är rik på linolsyra, en fleromättad fettsyra som lätt tas upp av huden. 

 

 

Natursalva Ringblomma

Pris: 59 kr. 

 

Mjukgörande salva med ekologisk ringblomma för torr och ömtålig hud. Innehåller naturliga ingredienser samt vårdande E-vitaminrik vetegroddsolja. Ringblomma har länge använts inom den traditionella läkekonsten för sina hudvårdande egenskaper. Passar alla hudtyper, även de mest känsliga.

 

 

Natursalva Sheasmör

Pris: 39 kr.

 

Sheasmör är en ingrediens som idag används i många olika skönhetsprodukter, men främst läpp produkter då ingrediensen har mjukgörande egenskaper. Sheasmöret, pressas ur fröna på smörträdet av familjen Sapotaceae. Nötkärnorna krossas eller mals, och därefter utvinns fettet efter kallpressning eller varmpressning. Slutligen sker raffiniering och filtrering samt luktreducering och blekning med hjälp av syror och alkaler. Natursalvas läppsalva med sheasmör återfuktar torra och nariga läppar. Sheasmör verkar mjukgörande och närande.

 

 

Natursalva Lavendel

Pris: 59 kr.

En mjukgörande och lugnande salva med ekologisk lavendel och svenskt bivax för torr och narig hud. Innehåller endast naturliga ingredienser samt vårdande och

E-vitaminrik vetegroddsolja.

 

 

 

 

Natursalva Arnica

Pris: 59 kr.

 

En skyddande och värmande salva med ekologisk arnica och svenskt bivax för torr och narig hud. Innehåller endast naturliga ingredienser samt vårdande och E-vitaminrik vetegroddsolja.